Forum -> nadwaga dziwne bóle nóg
| Tytuł: | nadwaga dziwne bóle nóg |
| Autor: | kinga 8.3.2011, 09:45 |
| Witam Od kilku dni odczuwam ból przy chodzeniu są to bóle mięśni dolnych części nóg. Są na dość silne, że ciężko mi o nich nie myśleć zwyczajnie chodząc. Ból ten przypomina trochę zakwasy jak po ciężkim wysiłku, ale żadnego takiego nie było. Nic poza tym mi nie dokucza, na nic nie choruję, nie nastąpił żaden wytężony wysiłek fizyczny, tak nagle się zaczęło i trwa. Tryb życia prowadzę siedzący, i niestety ma dość sporą nadwagę | |
| Autor: | daria 8.3.2011, 12:53 |
| Prawdopodobnie Twoje bóle są spowodowane dość słabą kondycją fizyczną. Zmień styl życia - trochę ruchu, oczywiście bez forsowania, pozbycie się nadwagi. Wydaje mi się, że jest to zwykłe zmęczenie mięśni i trochę obciążenie dodatkowymi kilogramami - są mało używane więc nie gromadzą wystarczającej ilości materiałów zapasowych, nawet do normalnego funkcjonowania. | |
| Autor: | jola 9.3.2011, 08:54 |
| zapobiegawczo polecam Ci dobry lek przeciwbólowy jakim jest pyralgina ona złagodzi bóle a zgubienie zbędnych kilogramów musisz pozbyć sie poprzez lekkie ćwiczenia | |
| Autor: | julka 9.3.2011, 12:17 |
| no tak i do tego może zapisz się na aerobik i na basen może w ten sposób zrzucisz sadełko ;) | |
| Autor: | kinga 10.3.2011, 08:15 |
| no cóż teraz zostało mi zrzucenie kilogramów a wiem, że nie będzie to łatwe | |
| Autor: | dagmara 10.3.2011, 13:38 |
| trzymam kciuki mi się udało zrzucić już 10 kilo Tobie też się uda | |
Odpowiedz: