Forum

OTYŁOŚĆ = ZANIEDBANIE ???? (BLEKITNOOKI_ROMANTYK)
Bo to nie jest tak prosto schudnąć jak Ci się wydaje!
(więcej...)

2
nadwaga dziwne bóle nóg (kinga)
trzymam kciuki mi się udało zrzucić już 10 kilo Tobie też się uda
(więcej...)

6
otyłość i przybieranie na wadze (Kacha)
Z otyłością mam problem, do tego dochodzi depresja i wiele innych czynników. Chodzi o to, że ja wręcz naprawdę mało jem i staram się jeść lekkie potrawy. Nie opycham się słodyczami jak to się wszystkim wydaje, a moja waga wciąż rośnie. Nie wiem już co mam robić i co jeść, a może to oznaka jakiejś choroby, niedługo wogóle przestanę jeść i będę wciąż tyła. Proszę o wypowiedzi na razie na forum bo do lekarza też ciężko mi się zebrać
(więcej...)

1
Jaka dieta odchudzająca? (Marcel)
Ja też jestem otyła. Również kilka razy próbowałam się odchudzać, ale bezskutecznie. Teraz zaczęłam stosować dietę oczyszczającą owocowo-warzywną, słyszałam wiele pozytywnych opinii i sama już widzę efekty, a stosuję ją dopiero parę dni. Polega ona na tym, że przez pierwsze 3 dni jesz owoce, a potem powoli warzywa lub zmiksowane w blenderze. Poczytaj o tej diecie. Polecam :)
(więcej...)

2
otyłość a dzieci (Otka)
Czytałam gdzieś artykuł, że osoby otyłe dużo częściej nie mogą mieć dzieci niż osoby szczupłe. Chciałabym wiedzieć czy wiecie coś na ten temat? Ja mam nieco nadwagi i już zastanawiam się nad sobą.
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest większe, słoń czy księżyc

endokrynologia_polska_2.jpgcukrzyca_2.jpgpierwsza_pomoc_w_pediatrii.jpgkardiografia_1.jpganestezjabariatryczna.jpggerontologia_polska_1.gif